In  Week1

Winnen: Roze Wegwerpcamera

By Roos @ Team Unicorn | september 5, 2017

Lang leve de wegwerpcamera!

Is deze knapperd binnenkort van jou?! 

Wegwerpcamera’s zijn het aller-, aller-, allerleukste! Tenminste, dat vinden wij van Team Unicorn. Ja, we know, tegenwoordig is het een kwestie van iPhone snaps all over the place. Maar is dat perse leuk? Ok. Soms wel. Maar héél speciaal zijn die telefoon kiekjes niet.. Neen. Die lopende band foto’s zijn namelijk lang niet zo bijzonder als dat ouderwetse rolletje dat je rustig volschiet verspreid over je hele vakantie. En woehoeee! Have we got news for you; Alle Unicorn lovahs kunnen nu zo’n gezellig toestel winnen…

team unicorn camera amsterdam

geschoten met: Simple Use Camera – Lomo Purple Iso 400

Voelt als een Team Unicorn Camera 

Laf it! Ok, nu even helemaal eerlijk: deze ‘Team Unicorn Camera’ is van het supertoffe fotografiemerk Lomography.

Oh jazeker. Het moge duidelijk zijn: We laf wegwerp exemplaren! Want daarmee kun je lekker buitenspelen. Hop, camera in de tas en gaan met die. Uhm. Wegwerpcamera dus.

Zorgvuldig op zoek naar plaatjes die je grappig, mooi, inspirerend en sowieso de moeite waard vindt om voor altijd te vereeuwigen. Op een apparaatje van plastic dat niet kapot te krijgen is, al heb je het graag. Fijn dus voor festivals, feesten en partijen. Wij van Team Unicorn zijn Fan (ja, dat lees je goed. Fan met de hoofdletter F!). 

team unicorn camera amsterdam

geschoten met: Simple Use Camera – Lomo Purple Iso 400

Door een roze bril…

Want hoe tof zijn die échte beelden die je niet terug kunt kijken om nog eens 32x over te doen, niet kunt bewerken en waar je toch echt even op moet wachten, beelden die een beetje korrelig zijn, een oldskool feel geven en vooral het moment feilloos weten weer te geven. Maar echt hoor: Lang leve de old skool wegwerp camera. Voelt als een Team Unicorn Camera.

Maar eigenlijk is het een Simple Use Camera – Lomo Purple Iso 400. Too cool for school. Want? Want! Daar Kun je een filter voor je lens schuiven en zo krijgt je foto een roze/paars waasje! En een roze/paars waasje maakt het leven een stukje gezelliger dachten we zo. 

team unicorn camera lomography

geschoten met: Simple Use Camera – Lomo Purple Iso 400

Winnen! 

Wil je hebben toch? Deze vriend. Hoera, hoera. Dat kan! Misschien is dit mega hippe, helemaal gezellige, knalroze exemplaar binnenkort van jou! BAM! Niet te doen, wat een kans.

Wat je moet doen?

Klik op die gezellige volg-knop op zowel de Insta pagina van @teamunicorn.nl als van @lomography_benelux en misschien is het bij jou thuis binnen kort wel -click, click, flash- photo time! Kijk, dat zou nou nog eens leuk zijn!