In  Week1

Het Team Unicorn Champagne Ontbijt

By Roos @ Team Unicorn | september 12, 2017

Vers van ons mentale gezondheidspanel: 


Een Team Unicorn champagne ontbijt voor een beetje meer flair

Waar blijft de tijd? Dat vraag jij je vast wel eens af als je om 7.30 op de fiets naar je werk zit. Team Unicorn moedigt jou aan soms even niet volwassen te zijn. Want, inderdaad, dat HOEFT echt niet altijd namelijk.

In dit artikel lees je weer een kleine eye-opener voor een fijne pauze van de grote-mensen-wereld.

Hell to the yehes!

Team Unicorn Champagne quote

Allereerst: wat deden we het liefst toen we nog lekker niet volwassen waren… juist ja: onverantwoord op stap gaan. Nachtbraken op dinsdag. Karaoke zingen op woensdag. En dan bijkomen in het weekend. We krijgen er spontaan weer nostalgische gevoelens bij.

Maar goed, nu even eerlijk…

Elke dag op stap? Dat vinden we tegenwoordig eeeigenlijk een beetje teveel van het goede.

Want ja. Man, man, man (halla, Rob Geus!) we worden allemaal een dagje ouder MAAR! Het betekent niet dat je achter de geraniums moet gaan zitten… of gerbera’s, petunia’s, violen, wat jij wil. Neen, achter bloemen zitten, is niet onze favoriet. Liever halen we op Team Unicorn-achtige wijze een scheutje DISCO in huis. Al is het maar een piepklein scheutje…

Start met een Team Unicorn champagne ontbijt

 

team unicorn champagne ontbijt met oversized overhemd

En dan nu ons stappenplan:

Stap 1 Zorg dat je op vrijdag de juiste boodschappen in huis haalt. Voeg voor jouw perfecte Team Unicorn champagne ontbijt gewoon een paar simpele items aan je reguliere lijstje toe.

Zoals:

  • Een goeie fles champi (of Cava, want daar kan je er dan weer twee van kopen)
  • Een bakje verse aardbeien
  • Een bus slagroom
  • Je favo Danerol (je kent ze vast nog wel, die lekkere DIY kleffe toch krokante croissantjes uit de oven)
  • Een pot jam

C’est ca!

Stap 2 Nu is de kunst je bubbels niet al diezelfde avond soldaat te maken (believe us, we’ve been there). Zet je fles(sen) veilig koud zodat ze de volgende ochtend fresh and fruity zijn.

Team Unicorn champagne ontbijt met aardbeien

Stap 3 Zorg dat jij en je vrienden de zaterdagochtend vrij van een hangover houden (voor de echte diehards onder ons: alcohol is the best cure… dus ach, als je vrienden ook met kater aan willen schuiven, verlos jij ze wel uit hun lijden).

Stap 4 Plop de Danerols uit de verpakking en roll them lekker op. Verdeel de aardbeien over een aantal bakjes en zet de bus slagroom op tafel.

Stap 5 Pop that champagne!

Stap 6 Vergeet niet de Danerole uit de over te halen (we’ve been there. again)

Stap 7 Als al je vrienden gearriveerd zijn kan jouw feestje beginnen. Een paar gezellige bubbly glaasjes bij het ontbijt. Voor de echte liefhebber kan er natuurlijk ook een complete champagne cocktail gemaakt worden en vind jij bloody mary’s stoerder dan champi? Ken ook hoor. Maak er hoe dan ook een lekkere boozy ochtend naar wens naar. Voel je ‘m al, die Team Unicorn vibe?

En de dag is nog maar net begonnen…

Met een paar uplifting bubbels in je buik kan je weekend alleen nog maar magischer worden. De kans is aanwezig dat jij en je bubbly friends enthousiast worden, de stad door crossen zodra de drank thuis op is en de volgende dag met een dikke vette kater op bed belanden. Maar ach, dan bestel je de volgende dag gewoon een Pizza Pepperoni en is het leven binnen no time weer goed.

Woop woop!

Wil je nog meer redenen waarom jouw leven wat meer Team Unicorn vibes verdient? Volg dan onze blog.

Meer over Team Unicorn

Shop onze t-shirts