In  Week1

Ijs in de regen

By Roos @ Team Unicorn | september 14, 2017

Waar ga je ijs eten als het regent?

Team Unicorn ijs tips

Ja, de zomer is voorbij. Officieel. We kunnen het niet mooier maken dan het is. Het is verdrietig en ellende en vooral ook heel erg nat #bluhhhh #klaarmetdieregen. Maar er is niks aan te veranderen. En dus kun je twee dingen doen. Je voorbereiden op de herfst, op cosy avonden voor de buis, met een dekentje en een kop thee of een glas rood of allebei.

team unicorn ijsboutique

Maar je kunt ook gewoon nog even, heel even blijven doen alsof het zomer is…

En nee, dat betekent niet dat je in je bikini als een volslagen idioot door de regen moet gaan hupsen. Het betekent wel dat je deze maand nog eens even een paar beregezellige ijstenten bezoekt.

Maar welke ijs spots precies?

Team Unicorn sprong met regencape, kaplaarzen en heel veel zin in ijsjes op de fiets, croste door Amsterdam en zocht het voor je uit… Hier zijn de Team Unicorn ijs tips voor jou.

 

team unicorn massimo

Zo! Ok. Gezien de naam zijn we eigenlijk al om. Een ijsfabriek! Een heuse ijsfabriek. En ze maken hun naam ook nog eens he-le-maal waar! Want dit ijs is freakin’ romig ennnn ze hebben hier 15 vegan ijssmaken. World peace enzo. Liefde voor alle diertjes. Precies zoals we het bij Team Unicorn graag zien.

 

team unicorn ijs in oost

Tip 2 Ijs van Oost

Uhm een turquoise ijsbakje? Yes pulease!! Dat is toch bij voorbaat gezellig? Vinden wij wel. En als je ijs dan ook nog lekker smaakt, is het helemaal partay toch? Je kunt bij Ijs van Oost lekker binnen zitten en dat is wel zo fijn. Dus trek je regenpak aan, bike naar IvO (Ja, ja, wij gebruiken al een afkorting) en kies de felste bolletjes die je je maar kunt bedenken. Dat vloekt namelijk heerlijk met dat turquoise ijsbakje én steekt lekker af tegen dat gruwelijk grijze weer buiten.

 

team unicorn ijsboutique

Tip 3 Ijsboutique

De Ijsboutique, dat klinkt heel chique. Maarrrrr gelukkig voelt het als je binnenkomt niet zo. Al hebben ze wel hele sjieke smaken, zoals honing vijg. En dat vinden we dan weer niet zo heel erg. Het leukste hier? Tekeningen op de ramen énnnnn heel. veel. spikkels op je ijsje én oogjes op je ijsje. Als je dat heel lief vraagt. Daar smelt je toch van?

 

team unicorn van soest

Tip 4 Van Soest

Weet je nog niet zeker of je zin hebt in ijs, bonbons, macarons of slagroomtruffels? Dan vlam maar eens gewoon naar Van Soest. Succes gegarandeerd. En nee, je kunt hier binnen niet zitten. Maar staand van een ijsje genieten is ook heus geen straf. Vooral niet omdat ze er bij Van Soest met heel veel liefde een belachelijk lekker chocolaatje op pleuren. BAM #winning. Een bezoekje aan van Soest is dus sowieso een hit.

 

team unicorn het ijsboefje

Tip 5 Het ijsboefje

Team Unicorn loves Het Ijsboefje! Waarom? Daarom. Ok, daarom is geen reden. Maar de belachelijk mooie tegeltjes tegen de muur, de heeeele gezellige milkshakes en de koffies met een hartje wel. Oh ja. En ze hebben dus hele fijne ijsjes. Dat ook!

 

Zo, de keuze is reuze..

Jij kunt moeiteloos een tent bij jou om de hoek bombarderen tot nieuwste ijs-onderkomen. Gewoon elke week even een shot room en suiker halen. Daar is namelijk helemaal niks mis mee.

Oh en weet je wat dus het allerleukste is?

Ijs eten in je Team Unicorn t-shirt. Dan is het pas echt Team Unicorn ijs. Maar goed dat je die hier binnen no time aan kunt schaffen…

Ook even lezen… De leukste milkshake spots door heel Nederland.

Meer over Team Unicorn

Shop hier onze t-shirts