In  NEWS

Deze Schriftjes Zijn F*cking Gezellig!

By Roos @ Team Unicorn | Comments: 1 | september 19, 2017

Pak deze schriftjes om jouw dromen in op te schrijven

In dit artikel heeft Team Unicorn schriftjes voor jou verzameld. De leukste, gezelligste en liefste boekjes voor jou om jouw masterplannen in vast te leggen.

Opschrijfboekjes zijn de bom. Toch?

Vinden wij van Team Unicorn zekersteweten. Supercalifragilisticexpialidocious blij worden we ervan! Vooral die eerste keer wanneer je zo’n boekje openslaat en je er de aller-, allereerste penstreken in zet. Wowsa. Dat is serieus, hardcore genieton!

Maar ook doen we stiekem een intern vreugdedansje wanneer we weer eens een boekje hebben volgeschreven met allerlei to do’s, dromen en ideeën. Want? Dan kunnen we een nieuwe kopen. Duh. Hoera is op z’n plaats!

Weten met welke boekjes #girlboss’en extra leuk is?

Scroll lekker even verder…

Ohja, en als je nu al benieuwd bent naar de juiste outfit om jou #girlboss moment compleet te maken? Kijk dat gauw in onze winkel.

Hier heb je alle leukste Team Unicorn schriftjes op een rijtje

team unicorn schriftje yay

Sissy Boy
Uhh. Ja. Lijkt ons duidelijk. Op de voorkant van dit boekje staat ‘Yay’ en dat maakt ons elke keer als we dit boekje tevoorschijn halen toch een piepklein beetje blij. Tralalaaaaa.

team unicorn schriftje hema

Hema
Hema is de held der helden als het op hun opschrijfboekjes aankomt. Het kost namelijk geen drol en ziet er vaak verrassend hip, hot and happening uit. Lekkor! #houdenwevan

team unicorn schriftje lovely

My Lovely Notebook
Dit boekje is fafafafashion!! Maar serieus. De print zou zo in broekvorm de catwalk op kunnen. En dus willen wij hem op het bureau. Volschrijven maar!  

team unicorn schriftje moleskin

Moleskin
Moleskin is favoriet! Daarmee kun je lekker de business babe uithangen. Maar goed, wij zouden Team Unicorn niet zijn als we niet voor een vrolijk gekleurde variant zouden gaan. Want té serieus, dat is helemaal nergens voor nodig. Toch? Roze is – oh surprise – onze lievelingskleur en dus vinden wij dit zoete boekje om op te vreten…

team unicorn schriftje junique

Junique
Tsja. Een grilled cheese sandwich op een notebook. Dat zijn zeg maar twee van onze favorieten in één. En dus kunnen we geen enkele weerstand bieden. Deze. Moeten. We. Hebben. Nu!

Meer leuke motjehebben / wiljezekerinjehuisbewaren / kunjeechtnietmissenalsjeeenbeetjeeenleuklevenwilhebben spullen checken?

Lees dan dit artikel

Meer over Team Unicorn

Shop onze t-shirts hier

1 Comment

Comments are closed.