In  NEWS

Op het laatste moment naar ADE

By Roos @ Team Unicorn | september 22, 2017

De beste feestjes zonder pre-sale

Want wie koopt er nou 3 maanden van te voren een kaartje?

In dit artikel lees je waar je naar toe moet als je niet zo snel van begrip bent: Team Unicorn heeft voor jou de beste feestjes zonder (of met gelimiteerde) pre-sale op een rijtje gezet. Team Unicorn naar ADE. Ja, DUH!

team unicorn ade licht

Amsterdam Dance Event

Ja hoor we mogen weer! Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur. Voor alle diehard party starters onder ons… jaja we know: jullie hebben de tickets vast al binnen. Goed gedaan, chapeau! Lekkere early birdies dat jullie zijn.

Maar goed… wat als je niet zo vlug van begrip bent?

We hebben natuuuurlijk ook feestgangers zonder planning skills (ahum, story of our life). Team Unicorn bijvoorbeeld. Wij zijn niet zo goed in het plannen van feestjes. Soms heb je zin, en soms gewoon helemaal niet. Meestal wel, trouwens. Maar dat maakt niet uit.

Je wilt wel graag naar ADE, toch?

Zonder kaartje kan je zeker nog gewoon de stad in. Zorg dat je weet waar de feestjes zijn zonder pre-sale! Voor all you slow but sexy unicorns hebben wij de leukste feestjes zonder (of met gelimiteerde) pre-sale op een rij gezet.

Lees hier snel verder…

Donderdag 19 oktober

Disco Dolly | ADE * Kyle Hall * Funkineven * Cinema Royale * Up Down

(23:00 – 07:00)

Allright, je begint jouw ADE in Disco Dolly. Je houdt van deze disco omdat het altijd intiem en groovy is binnen. Dit kan niet anders dan funky punk gezellig worden vanavond! Lekkere dansbare grooves voor jouw meest smooth moves, zullen we maar zeggen. De kaarten zijn €16,50 aan de deur, en beperkt in pre-sale voor €10.

Vrijdag 20 oktober

Cafe Schuim | Immer Gerade Waus

(22:00 – 06:00)

De titel van deze fissa doet ons al errug goed: Immer Gerade Waus. Misschien ken je Cafe Schuim nog niet, maar stiekem bestaat deze urban Amsterdamse toko al een tijdje. Je zou het cafe met een bruin cafe kunnen verwarren, maar tijdens ADE gaat het er hier goed los.

 

team unicorn ade caribbean

Eventful.com

Waterkant | Rimboe Riddim

(22:00 – 04:00)

Where are all mah ladies at? Uh uh? Shake ya booty hier in de Waterkant. De naam zegt het al: ritme uit de rimboe. Met Team Unicorn naar ADE betekent: DANSEN. Maar nee, die tarzan&jane verkleed outfit mag je thuis laten. Verwacht wel dat hier dus écht gedanst gaat worden. Wij gokken Afro Caribbean Music.

Oosterbar | CHIPS invites Bufiman

(23:00 – 05:00)

CHIPS is een creatief platform uit Rotterdam. Tijdens ADE nemen zij op vrijdag de Oosterbar over met een unieke line-up. Wij zeggen: een spannend en uniek avondje uit in Oost! Wat trek je dan aan? Juist ja, jouw eigen Team Unicorn t-shirt!

team unicorn ade vice

Vice.com

Zaterdag 21 oktober

Chupitos | Chupitos Invites!

(21:00 – 05:00)

Oei… bij Chupitos is het altijd gevaarlijk. Want tjonge jonge wat smaken die zoete kleffe shotjes goed, zeg! Een avondje hier is om nooit meer te vergeten. Of uhm… juist te vergeten. Naast de shots hebben ze altijd lekker dansbare musica door de kroeg blazen. Zo ook met ADE. Dus, wij zeggen, neem er nog een en gooi die heupen los! Gratis Entree. Winnen!

Cafe Struik | HotMammaHot take over

(00:00 – 05:00)

Cafe Struik is zó gezellig! Normaliter kom je hier voor een rustig biertje, maar met ADE gooien ze de remmen los. Je betaalt hier geen entree dus hop even naar binnen voor een HotMammaHot dansje. Ohja, en aan de overkant zit ook nog eens de Chin Chin Club. Helaas niet te betreden zonder kaartje, maar het proberen waard!

team unicorn ade confetti

Amsterdam Dance Event

Zondag 21 oktober

Generator Hostel | ADE Generator Hangout / Trepid & more

(13:00 – 20:00)

Ja, je leest het goed. Dit feestje vindt plaats overdag. Stel nou dat je om 13:00 ‘s middags nog steeds op je benen staat, of zaterdag hebt overgeslagen en toch nog even los wilt gaan op zondag? Dat kan in het Generator Hostel in het Oosterpark! Een super spannende underground locatie voor je laatste dansjes van ADE 2018. Gratis Entree.

 

Natuurlijk, er is nog veel meer…

Geloof ons nou maar: ADE is hartstikke leuk zonder een veels-te-duur-pre-sale kaartje. Op de website van ADE vind je nog veel meer feestjes. Team Unicorn naar ADE. Obviously!

Ook een leuke poging:

Sta je op de gastenlijst?

Probeer de komende maand lekker te netwerken. Een gouden tip van Team Unicorn om de leukste feestje mét pre-sale voor niks bij te wonen. Zo doen we dat.

Team Unicorn naar ADE. Here we go!