In  NEWS

niet-zo-serieuze instagrammers

By Roos @ Team Unicorn | oktober 10, 2017

Instagrammers die het leven niet al te serieus nemen… Hoera!

Instagrammers… We weten soms niet wat we ervan vinden. Want uhh jaaaa, we willen dat leven. Lees: Altijd op vakantie, gratis kleren, toffe foto’s, knappe vriendjes en een flair van heb ik jou daar. Maar tegelijkertijd, laten we eerlijk zijn: 50% is fake as hell. En ja, daar vinden wij van Team Unicorn wat van…

1000 keer per dag koffie drinken is namelijk echt niet meer gezellig wanneer er per keer 300 foto’s gemaakt worden. Koud eten is nooit lekker (nee, nog één foto. Eeeeeven wachten nog #clickclickflash) en dat poseren op straat is eigenlijk stiekem ook een beetje treurig. ‘Hé kijk, ik loop even gezellig, spontaan 33x langs en oeps de rechterkant van mijn wang wordt de 32e x toevallig perfect belicht!’ Zucht.

Hebben we het nog niet eens gehad over #soulmate foto’s, de overload aan droombestemmingen en die intense knapheid. Joe facetune.

Het wordt ons Team Unicorn’ers soms eventjes teveel. En ja, dat klinkt misschien wat lelijk en een tikje jaloers. Maar we kunnen er niet omheen, soms hebben we het met al die Insta-perfectie helemaal gehad. Maar gelukkig zijn er ook nog enkele online influensahhs die gewoon zorgen voor wat ‘lucht’ in je Insta-timeline. Suffe grappen, lelleke foto’s en melige hashtags; Wij zijn daarvan. Daarom bij deze even een podium voor een handvol knapperds die zo nu en dan zichzelf (en vooruit, soms ook anderen) heerlijk in de zeik nemen, origineel zijn en bovenal slim én kneitergrappig.

Team Unicorn selecteerde een fijn clubje Insta-leukerds…

Die wat ons betreft sowieso een Team Unicorn-shirt verdiend hebben en je checkt deze dope Insta-bitchezzz hier…

 

team unicorn instagrammers robin

@robin.balou

Robin Balou

Deze vrouw is goud! Rammend knap is ze, maar zo mogelijk nog grappiger. Heuj. Jackpot! De woordgrappen vliegen je om de oren en daar houden we van. Maakt het leven immers een stuk gezelliger. De plaatjes zijn vaak heel erg Insta-like. Maar watch the comments én de hashtags. Wij zijn fan.

 

team unicorn instagrammers bart

@bartstoffelss

Bart Stoffelss

Ok, deze dude is dan geen Insta-koning, maar we vinden hem sowieso grappig en daarom mag hij in deze lijst. Lucky he. Zijn foto met ingraafperikelen op het strand is onze onbetwiste favoriet, al vinden we de 3 op reis crewfoto’s ook erg gezellig. Ja, deze knapperd is cameraman en reist dus de hele wereld over. Gelukkig doet hij dat met een rugzak vol cynische opmerkingen #like!

 

team unicorn instagrammers laura

@lauraclery

Laura Clery

Oh oh oh, Laura Clery wat moeten we om je lachen. Ze doet ons denken aan een brakke student met veel te veel tijd. Want waar haaaal je al deze ideeen vandaan? Maar soms zouden we willen dat we nog brakke studenten met teveel tijd waren, dus alleen maar props poor Miss C! Vooral de filmpjes waarin ze uber-ugly gesprekken met de camera, Steven of de Kardashians voert, zijn favoriet. Al is de Christmas song nog steeds onze aller-, aller-, allerlievelings. En nee, dat is geen woord, maar het dekt wel de lading.  Een van de beste Team Unicorn Instagrammers for sure!

 

team unicorn instagrammers chessie

@chessiekingg

Chessie King

Knetterveel volgers heeft ze, want: een rammend strak lijf. En dat is prima natuurlijk, maar we vinden het vooral heerlijk als ze haar ‘Instagram vs Reality’ posts tussen al die perfectie door vlamt. Deze chick kun je geen Insta-fakeness verwijten. Ok, ze is misschien niet hilarisch. Maar ze is wel echt. En dat is fijn. Een van onze real-time Team Unicorn Instagrammers.

 

team unicorn instagrammers jaqueline

@jaqueline_timemachine

Jaqueline Timemachine

Je kent haar vast wel… Vivian Hoorn? Je weet wel die heeele knappe Amsterdamse blondine die vrijwel altijd sexsay op foto’s staat? Nou, die knapzak heeft dus ook een hele andere kant, zijn we achter gekomen (Team Unicorn turns into Team Inspector Gadget). And. We. Love. It. Jaqueline Timemachine is haar niet zo charmante, ietwat onhandige alterego. Yehes. Ons Jaq heeft absoluut een Team Unicorn t-shirt verdiend. No doubt about it. Of zoals Jaq zelf zou zeggen: #Jaquelicious.

 

team unicorn fred

@fredvanleer

Fred van Leer

Nee, geen blogger. Ja, wel een held. Dag schaaaat! Oh wat worden we blij van deze man. Vooral zijn Insta stories maken ons vrolijk. Favoriete quote? ‘Schiet mij maar in de pudding’ Oh, en waar we ook van genieten? Zijn auto-playbackshows. Zouden ze een tv-programma van moeten maken (Hé! Goed idee…).

 

team unicorn instagrammers marjolein

@marjoleinstormezand

Marjolein Stormezand

Deze chick heeft een portfolio om jaloers op te zijn. Ze schrijft voor ELLE, De Volkskrant en &C. Maar ondertussen? Ondertussen is ze zo lekker gewoon gebleven. Lekker. Gewoon. Dat dus. En dat vinden we fijn. Ongemakkelijke situaties worden benoemd, keerzijdes van het leven gedeeld en grappen worden naar hartelust gemaakt. Dit is een hele goede in de categorie ‘Laten we het leven vooral niet al te serieus nemen’.  Een van de echte Team Unicorn Instagrammers. Dank je wel Marjolein. Dank je wel.

 

team unicorn travel ted

@travel.ted

Travel Ted

Ted ken je vast nog niet. Maar hij is beregezellig. Ook al is hij een konijn. Hij reist de hele wereld rond en beleeft doldwaze avonturen. Oost, West, Thuis best gaat voor deze vriendelijke vriend niet op. Nope. Hij verblijd je één keer in de zoveel tijd met allerlei schitterende tegeltjes wijsheden en die zijn niet cynisch bedoeld. Oh wacht. Jawel, toch wel. Heerlijk. Deze knappe knuffel zou een Team Unicorn shirtje zeker niet misstaan…

 

kiki duren team unicorn amsterdam

@kikiduren

Kiki Duren

Ze heeft een hekel aan Unicorns heeft ze ons ooit heel blunt verteld. Autch. Maar dat is Kiki. Die draait er niet omheen. Post ze een foto waar ze lekker ontspannen op het asfalt ligt midden in Murica? Tikt ze er doodleuk een testje onder waarin ze verteld hoe hard ze vervolgens voor een truc moest rennen. Sowieso zijn we dol op uitspraken als ‘Godnondeknetter’ en ook Kiek is creatief met haar hashtags. Checken dus die handel.

Dat waren ze! Onze echte Team Unicorn Instagrammers!

Voor meer inspiratie voor een niet-zo-serieus leven, lees over ons champagne ontbijt of de beste kattenfilmpjes op de blog.

Meer over Team Unicorn

Shop de t-shirts hier