In  NEWS

Unicorn December

By Roos @ Team Unicorn | december 1, 2017

December is de tijd voor unicorns

Ja hoor, hier is ie dan: De decembermaand. Dat betekent… CADEAUTJES! We wish you a happy Unicorn December. En we kunnen wel doen alsof we allemaal zo ontzettend volwassen zijn en cadeautjes niet meer zo nodig vinden, maar wat zijn we dol op het losscheuren van cadeaupapier en de verrassing van lieve pakketjes die mensen speciaal voor ons uitgezocht hebben.

Tijd voor Unicorn December

Vooral als het unicorn cadeautjes betreft zijn we mega super blij. En daarom. Speciaal voor jou… De allerleukste unicorn cadeaus op een rij:

Team Unicorn t-shirt Amsterdam

  1. Een Team Unicorn t-shirt

Duh. Zo’n shirt is gewoon fakking chill. Het is van 100% biologisch katoen, het is cute, het is stoer (want: loose fit) en het geeft een mega vrolijk gevoel als je hem aantrekt. Al is het maar vanwege de gezellige labels die je binnenin vindt.

Nieuwsgierig?

Gewoon bestellen hoor. Ben je meteen part van het leukste team van Nederland!

Unicorn December Sokken

  1. Lila Unicorn Glittersokken

Jouw lieve voetjes moeten natuurlijk wel goed warm gehouden worden in de barre Hollandse winter. En hoe kan dat nou beter dan in gezellige lila glittersokken? Team Unicorn loves glitters, sparkles en cute-ass kleurtjes. Dus deze vrienden mét lief unicorn borduursel erop passen perfect in deze lijst.

Unicorn December Discobal

  1. Discobal tas

Ga je mee dansen? Team Unicorn loves a little partay. Even geen serieus gedoe maar gewoon housen op je favoriete ‘90s classics. Niks lekkerder dan dat toch? En met deze Team Unicorn disco-tas wordt dat sowieso een hit!

Unicorn December Tears

  1. Unicorn Tears

Even aansluitend op dat dansen en die party enzo: Een lekker drankje helpt natuurlijk ook heel gezellig bij zo’n unicorn-disco-moves avond.

Alle unicorns verzamelen!

Alle unicorns verzamelen dus en gin drinken maar. Deze unicorn tears gin om precies te zijn. Want deze fles is toch echt zekersteweten de leukste van allemaal.

Unicorn December Fluffy

  1. Fluffy Unicorn Case

Ken je Agnes nog uit dispicable me? It’s so fluffy I wanna dieeeeeeee! We gaan nog steeds stuk om die scene. En nu is er een unicorn-case die net zo fluffy als alle unicorns ter wereld én kleine Agnes bij elkaar is. Hop op de verlanglijst met deze case!

team unicorn totebag

  1. Unicorn Tote Bag

Op zoek naar een lekker low-budget unicorn cadeau? Dan is onze Team Unicorn tote bag per-fect! Maar echt hoor. Je neemt er alles in mee. En dat op de meest gezellige manier. Hoe-ra!

unicorn december sloffen

  1. Unicorn sloffen

Gebruik ze om je voeten warm te houden. Gebruik ze om je vriend te irriteren. Gebruik ze om zelf een hele dikke vette glimlach op je gezicht te toveren. Gebruik ze om je weer even 5 te voelen. Voor het aanschaffen van deze sloffen kunnen we meerdere redenen bedenken. Kies jij maar welke bij jou het beste werkt…

Go for that amazing Unicorn December – peeps!