In  NEWS,  Week1

Millennial Kids: wij hebben wat voor jullie.

By Roos @ Team Unicorn | september 7, 2018

Een nieuw Team Unicorn item

speciaal voor de moeilijke millennial van tegenwoordig.

Geboren tussen 1985 – 2000? Lui + verwend + narcistisch + idealistisch? Dan ben je for sure een échte Millennial Kid. We hebben het niet over ‘gewone’ 80s en 90s kids… New on the block: de Millennial Kids. En wij hebben wat voor jullie.

Team Unicorn 90s style

Een stijlbeeld dat elke Millennial wel kent

De moeilijkste kids ever

Door verschillende media omschreven als een moeilijke generatie. Niks is goed genoeg voor ons, wij vinden onszelf daarentegen wel de beste. We hebben allemaal burn-outs, terwijl we het wel fantastisch hebben op social media. We hebben het moeilijk op de woningmarkt, we hebben het moeilijk met ma-vrij 9 tot 5. We willen een pensioen opbouwen maar nergens aan vastzitten. We zijn onszelf zo nu en dan eens kwijt, om onszelf vervolgens weer te vinden aan de andere kant van de oceaan tijdens een backpack tour. Voor een uitgebreidere toelichting op ons soort, lees eens het boek Zeik niet zo. 

But, we are owning it.

Natuurlijk zijn bovenstaande vooroordelen lichtelijk overdreven en gelden lang niet allemaal voor iedereen. Het is wel opvallend dat iedereen zo loopt te zeuren over de Millennial Kids. Wat er ook van waar is: we are owning it. And Team Unicorn got your back.

Team Unicorn 90s style Friends

De typische Millennial verslaving: Friends

Wat hebben wij voor je?

Een heerlijk zachte donkerblauwe longsleeve met ‘Millennial Kid’ op de borst geborduurd. De tekentjes zijn een ode aan de oorspronkelijke 80s en 90s stijl. Check hem hier. 

Lippen getuit, borsten (of zonder borsten) vooruit dus. Want onze nieuwe Millennial Kid collectie is geheel unisex. Draag deze tekst met trots. Lekker moeilijk, lekker zeuren, en zo lekker gewoon gebleven. We zien de humor in van de zogenaamde gebreken van onze eigen generatie.

Millennial Kid Team Unicorn Jerrald

Jerrald als eerste in het Millennial Kid shirt

Dan nog even dit:

Ondanks al dat gezeur, zijn er ook nog een paar heel positieve dingen aan onsch millennials hoor. We zijn de meest bewuste generatie ever, we denken over onze uitstoot en weggooigedrag na. Ook zijn we een ondernemende generatie, we willen graag dingen creëren. Wij begrijpen de kracht van samenwerken om een doel te bereiken, en we zijn er zeker van dat we die zullen bereiken. Daarnaast zijn we heel gemotiveerd, zolang je iets maar graag genoeg wilt, kom je er wel!

Millennial Kids: gewoon blijven shinen!

Campaign shot by: Fabian Calis @fabiancalis

Voor meer inspiratie en glitters in jouw leven, check onze Instagram.

Voor meer Team Unicorn vibes lees onze blog.